Wedding cakes

Het samen aansnijden van de bruidstaart is vaak een belangrijk moment. Het staat symbool voor verbondenheid en de belofte om voor elkaar te zorgen.

Hier mag een echte eyecatcher, die zowel jullie, als jullie gasten verrast, niet ontbreken!

 

Mochten jullie interesse hebben in een bruidstaart van Sweets and Bites, neem dan tijdig contact op, om er zeker van te zijn dat jullie datum nog vrij is.

Een aantal weken voor de bruiloft plan ik een kennismakingsgesprek met bruidsparen. We bekijken dan welke decoratie en stijl jullie mooi vinden, of jullie een (gepersonaliseerde) caketopper willen, welke smaken jullie graag willen en hoe de taart gepresenteerd mag worden. Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf proeftaartjes te bestellen.

Wanneer we jullie trouwdatum hebben vastgelegd, vraag ik 50% van de basisprijs als aanbetaling. Eventuele extra kosten van decoratie, levering of extra sweets worden 14 dagen voor de datum gefactureerd.

Prijslijst

vanaf 25 pers. € 10,- p.p.
Bezorgen op locatie <30 km van Wijlre €40,-
Proeftaartjes 4 stuks €55,-*
Servicepakket €200,-

In het servicepakket zijn de bezorgkosten inbegrepen binnen een straal van 30 km van Wijlre. Daarnaast zorgen we dat de taart stijlvol wordt geplaatst op de gewenste plek en dat de taart is voorzien van een passend onderbord of taartplateau, precies waar jullie eyecatcher recht op heeft. Jullie snijden uiteraard het eerst stuk taart aan, daarna neem ik het mes over om alle gasten te voorzien van een stuk taart. Als aandenken ontvangen jullie een mooie taartschep, die jullie voor het eerste stukje taart zullen gebruiken. Deze taartschep is gepersonaliseerd en voorzien van jullie namen.

* Proeftaartjes kunnen op enkele datums per jaar besteld worden. Hou onze Instagram of Facebook pagina in de gaten of mail gerust om te informeren wat de eerstvolgende datum is.

De proefbox kost €55,-. Wordt nadien een bruidsbestelling geplaatst, dan ontvangen jullie €25,- retour.

Smaakmogelijkheden taartvullingen

Passievruchtcurd

Lemoncurd

Vruchtenconfiture (diverse smaken mogelijk)

Vruchtenbaverois (diverse smaken mogelijk)

Champagnecreme

Kinderbuenocreme

Vers fruit (seizoensgebonden)

Chocoladeganache 

Nutellacreme

Mokkacreme

Dulce de leche (caramel)

Witte chocolademousse

Melk chocolademousse

Slagroom

Add some bite

Crispy chocolat pearls (melk of wit)

Oreo crunch

Speculoos crunch

Hazelnoot krokant

Mochten jullie graag andere smaken willen, dan standaard in ons assortiment staan, laat het gerust weten.

We denken graag mee over maatwerk!